Menu

Menu

Feestmenu's zijn als wijn, ze worden beter door er met liefde over te praten, ze komen tot leven in verbeelding.

MENU CREATIEF

Een lege menukaart, u bepaalt mee wat de gasten eten. We geven u alvast enkele tips.

Groenten weelde

 

Eerlijk vlees

 

Lokale producten

 

Seizoens gebonden

 

Uw verbeelding, ons vakmanschap

 

DRANK

Eten zonder drank is als een worst zonder saus.

Iron mist

 

pink blanchet

 

lady loes

 

râmmenais

 

purple snow

 

Feestmenu

Volledige feest menu met toeters en bellen

APERITIEF Cava –huisaperitief - fruitsap à volonté 3 smaakmakers van de Chef - borrelhapjes

 

Feestelijke Amuse: ballotine van forel, selder, appel en bataat

 

 

Gekonfijte eendenbout met tomatenconfituur, romige terrine van fazant, geroosterde kramiek

 

of Coquilles met lauwe salade van quinoa, aigre doux van pompoen, gebrande ui

 

Hartverwarmende cappucino van pompoen met gember, gedroogde ham

Sorbet van framboos en vlierbloesem

Gevulde parelhoenfilet, fantasie van groene kool, gebakken boschampignons, geglaceerd witloof, gratin dauphinois, peertje in rode wijn, fine-champagnesaus

of Witte heilbotfilet met knapperige panko korst, bloemkool in al zijn pracht, romig bintje, jus van gebraden vis

Spaans amandelgebak, met gebakken brunoise van ananas, luchtige ijsmousse met Cointreau.

 

 

 

 

DRANKEN Rode en witte wijn Duo van Chaudefontaine- frisdranken Koffie en thee met huisgemaakte zoetigheden

 

 

DESSERTEN

Elk feest verdient een goede afsluiter, iets zoets, iets unieks, iets pittigs, iets sprankelend.

Tarte tatin

 

Dessertenpallet

 

Sorbet, ijs, ijstaart

 

Fruit in al zijn pracht

 

De klassiekers

 

Waar

Op locatie of

De jacht heverlee

naamsesteenweg 581, 3001 heverlee

OUR HOURS

 

op reservatie

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.